Om Livsstilsprogrammet
Du lever med det Cellresets livsstilsprogram under 28 dagar och sedan kommer du att under ytterligare två månader ha fokus på din kost baserat på metoden och näringstillskott.
Detta livsstilsprogram är utvecklat av Aage Stenseth, Docktor of Traditional Chines Medicine, Medicinstudier Uppsala Universitet, med över 30 års erfarenhet av näring och hur våra kroppar fungerar. Aage är även författare och föreläsare inom näring. De förväntade resultaten av livstilskuren kan bland annat vara:

  • Du blir mindre sötsugen både under och efter kuren
  • Du känner kraftigt minskad hunger då du äter mycket mat
  • Du blir sundare i magen eftersom tarmhälsan förbättras
  • Du kan gå ner mellan 5-12 kg. Det är mest det oönskade fettet i buken som försvinner.
  • Du får balanserat blodtryck, blodfett och blodsocker
  • Din energi och motivation till fortsatta livstilsförändringar ökar.

Många som gjort det Cellresets livsstilsprogram har tappat allt mellan 3-12 kg. De fortsätter att gå ner eller behåller vikten efter kuren eftersom förbränningen kommer igång rejält.
Kuren är otroligt effektiv, och den är enkel att följa. Men det är roligare att göra det tillsammans med andra, varför jag återkommande startar FB-grupper där vi peppar varandra och byter lämpliga recept med varandra. Förutom viktminskning får du nya vänner på kuppen! Men man kan förstås även göra detta själv.
Inga träffar behövs eller ingår.

Kostnaden för de närings- och vitaminprodukter du måste ha kostar endast 96:-/dag och till det tillkommer din mat.
Är du trött på din situation och känner att du inte får till någon förändring, men menar allvar med det, hör av dig till mig så kan jag förklara mer, både om programmet och hur du startar ditt nya liv.
Jag är din coach under vägen, och det kostar dig inget extra. Du kommer göra jobbet med hjälp av mig och pepp från gruppen, men du ska ha en brinnande vilja till förändring.
Är du redo för en hälsoinvestering?
Du är välkommen att höra av dig till mig för en kick off för din kropp och hälsa.